Kuinka nettibingoa pelataan?

Nettibingosta on tullut todella suosittua pelaajien keskuudessa. Nettibingoa pelataankin Suomessa enemmän kuin normaalia bingoa. Syitä tähän ovat varmastikin bingon pelaamisen helppous sekä mukavat voittopotit, joita nettibingosta voi itselleen haalia. Netistä löytyykin lukuisia suomalaisia ja ulkomaisia nettikasinoita, jotka tarjoavat myös nettibingoa. Suosituimpia näistä ovat Unibet Bingo, Bingohuone sekä Betsson Bingo.Bingon säännöt ovat varmasti kaikille tutut. Peli tunnetaan leppoisana ja sosiaalisena pelinä, jossa on tarkoitus kerätä numeroita sitä mukaa, kun niitä arvotaan. Myös netissä bingon pelaaminen on pääasiassa tällaista. Siinä pääsee usein myös vuorovaikutukseen muiden pelaajien kanssa, sillä bingoa ei aina pelata satunnaisgeneraattoria vastaan. Bingon lisäksi kannattaa kokeilla myös muita sosiaalisia pelejä.

Miten nettibingo eroaa bingohallien pelistä?

Nettibingo on tempoltaan huomattavasti nopeampaa kuin bingohallien bingo. Myös pelaajia voi olla samaan aikaan paljon enemmän kuin perinteisissä bingopeleissä. Nettibingon pelimuodot ovat monipuolisempia, ja pelaajien kesken käyty keskustelukin on usein paljon rennompaa. On siis totta, että bingon maine sosiaalisena pelinä on säilynyt sellaisena myös nettibingon osalta. Sosiaalisuus on osa tätä peliä.Netissä bingoa voi pelata useampiakin kortteja samaan aikaan. Bingohallissa tämä ei onnistu, sillä pelaaja pystyy seuraamaan vain tiettyä määrää tauluja kerrallaan. Suuri ja hauskin osuus bingoa pelatessa on tietenkin huutaa bingo, kun oma kortti on täynnä. Nettibingossa huutaminen ei tietenkään onnistu, joten tämä hoituu Bingo-nappia painamalla. Jos nappia ei huomaa painaa, varmistaa kone voittojen kotiutumisen.

Erilaiset nettibingot

Bingossa ei tarvitse tyytyä pelaamaan ainoastaan sitä kaikkien tuntemaa bingoa, vaan pelimuotoja on joka lähtöön. Esimerkiksi Bingo Bonanza tuo pelaajan ulottuville järisyttävän suuret voitot. Pelaaja pystyy nappaamaan taskuunsa jopa 100 000 euron suuruisen voittopotin. Mitä aiemmin pelaaja saa täyden rivin, sitä suuremmaksi hänen keräämänsä voittopotti kertyy. Valitse siis oikeat numerot.The 60’s ja Espresso bingo taas ovat molemmat 90 pallolla pelattavia kuviobingoja. Näissä peleissä ratkaisevat pallojen muodostamat kuviot. Myös näissä peleissä voitto voi olla parhaimmillaan 100 000 euroa. Myös Bubble Bingo on 90 pallon nettibingo. Bubble Bingossa pelataan jokaisen pelin aikana kolme kierrosta. Jokaisen kierroksen aikana pelaajalla on mahdollisuus voittaa.